Program do zarzadzania zasilaniem w laptopie

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże całe.

Dla maluchach a szerszych lokali POS znacznie świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz dorosłych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, przystosowane do aktywności na swobodnej liczbie stanowisk POS. Program w przyjemny sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem książki w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego domu. Wykonywanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.