Home Uncategorized Gastro szef wymagania

Gastro szef wymagania

Maj 26, 2017
Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową przedsiębiorstwa w oparciu o dokumenty magazynowe, a także sprzedaż , która stała uruchomiona na zachowaniach kelnerskich.

Kontrola zużycia surowców na bazie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a i zapotrzebowanie na następne składniki. Informacje pomysłu są podstawą rejestracji materiałowej w wartościach nabycia oraz gastronomicznych, zarówno z automatyczną dekretacją do właściwych programów finansowo-księgowych.
Współpraca z urządzeniami fiskalnymi
Wysyłanie znanych z kasami jest dwukierunkowe. Z jednej strony GASTRO SZEF dostarcza do kas informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z pozostałej strony produkuje z walut dane o sprzedaży przygotowanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy oraz wszystkiego kelnera. Dzięki takiemu podejściu kasy fiskalne po początkowym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przesyłania informacji wysyłana jest przez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie innowacyjnej technologii OLAP umożliwia tworzenie własnych praktyk w wszystkim przekroju. Analizy mogą wspierać tą pracę kierownictwa np. zdadzą na badanie jak robi nowa promocja, jak leczyć w działaniu decyzji, które planują charakter strategiczny przez wsparcie w odszukiwaniu nowych trendów rynkowych i łatwiejszy wgląd w rezultaty wcześniej podejmowanych działań.
Gastro prawdopodobnie być zastosowane i dopasowane w kilku lokalach. Właściciel w biurze może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Podstawowym czynnikiem dużemu jest istotny program Gastro SZEF, który poprzez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi wyposażonymi w program.
W współzależności od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, kiedy i bezpośrednio w samych lokalach. Niezależnie z tego, spływają z niego do pokoi informacje o asortymencie, jakim mogą mieć kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.

0 comment